Wegański Twarożek z Tofu
Składniki
1 szt. naturalnego tofu (180-200 g)
3 łyżka/łyżki/łyżek wegańskiego jogurtu naturalnego
sól, pieprz
dodatki: ulubione warzywa, np. rzodkiewka, szczypiorek
1
Po prostu kruszymy tofu w palcach, dodajemy jogurt, przyprawiamy (u mnie spooora szczypta soli i odrobina pieprzu) i tyle. Wystarczy wymieszać z ulubionymi dodatkami, np. posiekanym szczypiorkiem i pokrojoną w słupki rzodkiewką.
Składniki
Składniki
1 szt. naturalnego tofu (180-200 g)
3 łyżka/łyżki/łyżek wegańskiego jogurtu naturalnego
sól, pieprz
dodatki: ulubione warzywa, np. rzodkiewka, szczypiorek
Przepis
1
Po prostu kruszymy tofu w palcach, dodajemy jogurt, przyprawiamy (u mnie spooora szczypta soli i odrobina pieprzu) i tyle. Wystarczy wymieszać z ulubionymi dodatkami, np. posiekanym szczypiorkiem i pokrojoną w słupki rzodkiewką.