PUDDING ORZECHOWY Z KASZY JĘCZMIENNEJ
Składniki
1 kubek ugotowanej kaszy jęczmiennej
0,50 kubka słodzonego mleka roślinnego o smaku waniliowym
3 łyżka/łyżki/łyżek pasty ze zblendowanych suszonych daktyli albo po prostu kilka dużych suszonych daktyli bez pestek
2 łyżka/łyżki/łyżek dobrego masła orzechowego
1
Wystarczy po prostu wszystko razem zblendować na super gładko i gotowe! Dobrze też potem schłodzić w lodówce, najlepiej smakuje na następny dzień.
Składniki
Składniki
1 kubek ugotowanej kaszy jęczmiennej
0,50 kubka słodzonego mleka roślinnego o smaku waniliowym
3 łyżka/łyżki/łyżek pasty ze zblendowanych suszonych daktyli albo po prostu kilka dużych suszonych daktyli bez pestek
2 łyżka/łyżki/łyżek dobrego masła orzechowego
Przepis
1
Wystarczy po prostu wszystko razem zblendować na super gładko i gotowe! Dobrze też potem schłodzić w lodówce, najlepiej smakuje na następny dzień.