PUDDING ORZECHOWY Z KASZY JĘCZMIENNEJ
Ten wegański pudding orzechowy z dodatkiem sosu czekoladowego smakuje jak Monte, rewelacja!
Kasza jaglana, mam wrażenie, jest niekwestionowaną królową kasz na wegańskichblogach kulinarnych. Kasza jęczmienna za to traktowana jest po macoszemu i nikt nie poświęca jej większej uwagi… A szkoda, bo – jak się okazuje – i z kaszy jęczmiennej można zrobić rewelacyjne wegańskie desery. Dziś polecam wegański pudding orzechowy. Jest wspaniale kremowy, a do tego w połączeniu z czekoladowym sosem do lodów smakuje jak Monte! Koniecznie wypróbuj ten przepis!
PUDDING ORZECHOWY Z KASZY JĘCZMIENNEJ – PRZEPIS
Wystarczy po prostu wszystko razem zblendować na super gładko i gotowe! Dobrze też potem schłodzić w lodówce, najlepiej smakuje na następny dzień.
Składniki
Przepis
Wystarczy po prostu wszystko razem zblendować na super gładko i gotowe! Dobrze też potem schłodzić w lodówce, najlepiej smakuje na następny dzień.