
Przepis Na Wegańskie Sajgonki z Nowego Ebooka
Lubicie kuchnię azjatycką? Macie ochotę na wegańskie sajgonki? Zapraszam po przepis!
Dziś premierę ma nowy ebook „SMART VEGAN Kuchnia azjatycka w wersji roślinnej”. Mam dla Was przepis na wegańskie sajgonki — spróbujcie, żeby się przekonać, czy ten e-book jest dla Was :) A jeśli lubicie kuchnię azjatycką, to jestem pewna, że Wam posmakuje!
Wegańskie Sajgonki — Przepis
na 10 dużych lub 30 małych sztukAby powiększyć przepis, po prostu w niego kliknij :)
Uwagi do przepisu:
- zamiast małych arkuszy papieru ryżowego możesz użyć dużych (łatwiej je kupić), wtedy wystarczy Ci 10 sztuk
- zamiast szalotki możesz użyć zwykłej cebuli (wtedy wystarczy 1 średnia sztuka)
- zamiast przyprawy 5 smaków możesz użyć przyprawy do potraw chińskich, ale w e-booku masz też przepis na domową przyprawę 5 smaków
- farsz możesz wcześniej podsmażyć, wtedy sajgonki nadają się do jedzenia bez smażenia, do razu po zawinięciu (jako spring rollsy)
Więcej wegańskich przepisów kuchni azjatyckiej znajdziesz oczywiście w nowym ebooku!