Przepis Na Wegańskie Sajgonki z Nowego Ebooka

wegańskie sajgonki - przepis

Lubicie kuchnię azjatycką? Macie ochotę na wegańskie sajgonki? Zapraszam po przepis!

Dziś premierę ma nowy ebook “SMART VEGAN Kuchnia azjatycka w wersji roślinnej”. Mam dla Was przepis na wegańskie sajgonki — spróbujcie, żeby się przekonać, czy ten e-book jest dla Was :) A jeśli lubicie kuchnię azjatycką, to jestem pewna, że Wam posmakuje!

Wegańskie Sajgonki — Przepis

na 10 dużych lub 30 małych sztukwegańskie sajgonki - przepis - kuchnia azjatyckaAby powiększyć przepis, po prostu w niego kliknij :)

Uwagi do przepisu:

  • zamiast małych arkuszy papieru ryżowego możesz użyć dużych (łatwiej je kupić), wtedy wystarczy Ci 10 sztuk
  • zamiast szalotki możesz użyć zwykłej cebuli (wtedy wystarczy 1 średnia sztuka)
  • zamiast przyprawy 5 smaków możesz użyć przyprawy do potraw chińskich, ale w e-booku masz też przepis na domową przyprawę 5 smaków
  • farsz możesz wcześniej podsmażyć, wtedy sajgonki nadają się do jedzenia bez smażenia, do razu po zawinięciu (jako spring rollsy)

Więcej wegańskich przepisów kuchni azjatyckiej znajdziesz oczywiście w nowym ebooku!