Aśka Rzeźnik (wcześniej Mortycja.com)

Aśka Rzeźnik (wcześniej Mortycja.com)

wegański blog lifestylowy

  • WEGANIZUJEMY POLSKĘ
  • MÓJ YOUTUBE
  • SKLEP
  • WSPÓŁPRACA

WEGAŃSKI MAC & CHEESE

  • napisała Aśka Rzeźnik
  • Posted on 29 marca 201830 kwietnia 2018
  • KULINARNIE

Jak zrobić wegański mac & cheese? Polecam moja wersję z serowym sosem z batata i orzechów nerkowca. Chodź po przepis!

KLIK PO PRZEPIS (znajduje się na mojej nowej stronie)

KLIK PO „SMART VEGAN” (teraz w niższej cenie – 49 zł!)

Ten wpis został opublikowany w kategorii KULINARNIE i otagowany przepisy wegańskie. Dodaj link do ulubionych.

Nawigacja posta

WEGAŃSKIE MASŁO CZOSNKOWE Z KOMOSY RYŻOWEJ
WEGAŃSKIE PRODUKTY NA WIELKANOC – PASZTETY, CHRZAN, MAJONEZY ITP.
....................

O MNIE


30-letnia cyfrowa nomadka, autorka "SMART VEGAN Wykorzystaj swój spryt w kuchni roślinnej" pierwszej w Polsce książki o tym, jak przejść na weganizm i w nim wytrwać. Autorka popularnego wegańskiego Instagramu Weganizujemy. Maniaczka kotów, książek i seriali. Lubi jeść, tworzyć i wymądrzać się.

ZAMÓW MOJĄ KSIĄŻKĘ

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Kategorie

© Copyright 2021 – Aśka Rzeźnik (wcześniej Mortycja.com)
Aileron Theme by ThemeCot ⋅ Powered by WordPress